ارائه راهکارهای مناسب حقوقی در زمینه انعقاد قراردادها و توافقنامه ها و همچنین ارائه مشاوره در زمینه قراردادهای پرسنلی از خدمات مشاوره حقوقی این موسسه می باشد .خدمات مالی و حسابداری
مشاوره حقوقی
دراین مبحث بیشترِ مردم میدانند تحصیلکردگان حقوق، وارد یکی از مشاغل وکالت، قضاوت یا سردفتری میشوند؛ ولی شاید کمتر کسی اطلاع داشته باشد که این افراد میتوانند بهعنوان مشاوره حقوقی نیز به فعالیت بپردازند. در ادامه بیشتر در خصوص وظایف مشاور حقوقی توضیح میدهیم.شرکت حسابداری
بدینگونه حرفه “مشاوران حقوقی” به دلیل افزایش زندگی های مدرن و تعاملات بیشتر اداری، تجاری و .. افراد و شرکت ها با یکدیگر بسیار مهم است. بنابراین حضور افرادی که ازدانش کافی در زمینه مسائل و الزامات حقوقی برخوردار باشند، یکی از عوامل مهم بوده و گاهی اوقات برای ادامه حیات سازمان ضروری است. حضور یک یا چند کارشناس و یا مشاوره حقوقی که به دانش این حوزه تسلط کامل دارند باعث می شود تا مشکلات متعدد به وجود آمده در شرکت، سازمان یا در بین افراد جامعه به راحتی حل شود.
مشاور حقوقی چه کسی است و چه وظایفی بر عهده دارد؟
“فارغ التحصیلان رشتهی حقوق”درتمامی مقاطع میتواننددرشرکت ها و سازمان های خصوصی ودولتی به عنوان مشاور حقوقی به فعالیت بپردازند. این افراد درحوزه های زیرمیتوانند کار کنند:
امور قراردادها
“در خصوص قراردادهایی که شرکت محل فعالیت مشاور حقوقی، یکی از طرفین آن است، مشاور حقوقی بررسیهای لازم را انجام میدهد و نکات مهم را بیان میکند؛ همچنین گاهی اوقات این شخص وظیفهی تهیهی پیشنویسهای قراردادی را بر عهده دارد. برخی اوقات در بعضی شرکتها نیز قراردادها صرفا با تأیید و امضای مشاوره حقوقی به توافق نهایی میرسد.”
امور دعاوی
“شرکت ها در طول دوره ی فعالیت خود ممکن است درگیر”دعاوی” گوناگونی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان (طرح کننده ی دعوا) را دارند یا نقش خوانده (کسی که دعوایی علیه او طرح شده است). گاهی اوقات شرکتها بهجای اینکه برای این دعاوی به عقد قرارداد با وکیل دادگستری مبادرت کنند، از مشاورین حقوقی خود بهره میبرند تا یا لوایح موردنیاز را تهیه و تدوین کنند یا در صورت داشتن پروانهی وکالت، خود بهعنوان وکیل شرکت وارد عمل شوند”.فرسان
امور پژوهشی
بدینگونه بعضی وقتها انجام “امور پژوهشی” از جمله وظایف “مشاوران حقوقی” است. این امور برای راهبری شرکت مربوط یا حل مشکلات آن انجام میشود. برای این کار، ابتدا به مطالعات حقوقی در رابطه با موضوع مورد پژوهش می پردازد و سپس گزارش یا پیشنهاد هایی در آن خصوص ارائه میکند. گاهی پژوهش های انجام شده خصوصا در ارگان های دولتی میتواند با طی تشریفات لازم منجر به پیشنهاد لایحه ی قانونی جدید یا تغییر و تفسیر قوانین موجود شود.
آشنایی با شغل مشاور حقوقی / کارشناس حقوقی
“مشاوران حقوقی باتوجه به پیچیده شدن روابط فردی وسازمانی دردنیای امروز و افزایش مسائل ومشکلات مختلف در سازمانهای دولتی و یا شرکت های خصوصی، نیاز به حضور یک یا چند کارشناس ویا مشاوره حقوقی در کنار مدیران بیش از هر زمان دیگری احساس میشود.”
“مشاوران حقوقی“به مدیران وذینفعان سازمانهابسیار کمک میکندتاضمن توجه به مسئولیت های کیفری،حقوقی،جزایی وانتظامی تصمیماتشان، تصمیمات صحیح تری اتخاذ نمایند و همچنین در مواجه به مسایل حقوقی سازمانی به آنها در حل و فصل مسائل ومشکلات یاری میرساند.
وبدین صورت است که دراین مبحث “مشاوران حقوقی”با تسلط کاملی که به “قوانین و اصول حقوقی”دارد،کلیه امور حقوقی سازمان یاشرکت از جمله تهیه وتنظیم آیین نامه ها ودستورالعمل ها، انعقادقراردادهای داخلی و خارجی،رسیدگی و پیگیری پرونده های حقوقی و دعاوی اداری و استخدامی، شرکت در جلسات دادرسی و دفاع از حق سازمان، ارائه مشاوره حقوقی به کارکنان در صورت لزوم، انجام امورحقوقی مربوط به مناقصه، مزایده و … رابرعهده دارد.
“در شرکت ها و سازمان های دولتی معمولا یک بخش حقوقی متشکل از چندین کارشناس حقوقی امور مربوط به انعقاد قراردادهای خرید و فروش؛ انعقاد قراردادها و تفاهم نامه های بین سازمانی و سایر امور حقوقی دستگاه را زیر نظر دارند و معمولا بررسی و اعلام نظر اداره حقوقی یکی از مراحل انجام عملیات فوق می باشد”.
بدینگونه درشرکتهای خصوصی مانند “شرکت فرسان دایاروش” ممکن است یک مشاوربه چند شرکت کوچک مشاوره حقوقی بدهدو یا فقط در استخدام یک شرکت باشد. در شرکت های خصوصی بزرگ نیز مدیران شرکت از یک تیم مشاوره پرقدرت و زبردست و یک واحد حقوقی مجزا نیز بهره می برند.مانند شرکت حقوقی فرسان.برخی از مشاوران حقوقی در حوزه های خاص و تخصصی فعالیت می کنند. به عنوان مثال یک مشاور حقوقی فقط به شرکت ها و سازمان های هنری و دیگری فقط به سازمان های ورزشی مشاوره می دهد.با فرسان همراه باشید تا در مورد تمامی بیزینس ها به صورت رایگان مشاوره بگیرید. اخذ فوری گواهینامه ایزو